Kontakt

Kontakta oss

 

info@ahevent.se

 

Daniel Sörling 0734 - 34 64 48

Anders Österberg 0768 - 89 91 36

 

Fakturaadress

AH Event HB

Erik Rosenbergs väg 98

702 85 Örebro

Följ AH Event

 

Facebook: AH Event

Twitter: @orebrotrail

Google+: AHEvent Örebro

 

 

 

 

 

Sidan är författad av AH Event Örebro och dess innehåll är skyddat av upphovsrätt.

Om AH Event

 

Vi skapar utmaningar och event för aktiva människor. Vår ambition är att erbjuda tuffa utmaningar och samtidigt visa upp Örebro och Närke från sina bästa sidor.

 

AH Event drivs av Daniel Sörling och Anders Österberg. Vi startade verksamheten under 2010 och är idag väletablerade på event-, och friskvårdsmarknaden genom ett flertal årligen återkommande evenemang.

AH Event - "Let´s do Örebro"

Eventmakarna och hälsokonsulterna

 

Aktiv Hälsa Event HB grundades i november 2010.

 

Sedan starten har Vår vision alltid varit att skapa roliga och utmanande motionsevent där allt från motionärer till elit får utmana sig genom fysisk ansträngning. Dessutom gör vi vårt för att visa upp vårt vackra Örebro med alla dess miljöer.

 

Vi vill skapa event som vi tycker saknas, samt hjälpa företag och föreningar med att spetsa till redan befintliga arrangemang.

 

Vi som är AH Event heter Anders Österberg och Daniel Sörling. Vi driver företaget vid sidan av våra ordinarie arbeten. Vi är båda utbildade på GIH vid Örebro Universitet och har tillsammans över 25 års erfarenhet av pedagogiskt hälsoarbete. Vi är båda fostrade och aktiva inom föreningsidrotten.

 

Tillsammans har vi erfarenheter av de flesta typer av löplopp med distanser från 60 m till 110 km och allt från Abisko till Helsingborg. Svenska klassikerlopp och multisport har vi också testat vid ett flertal tillfällen. Förutom att vi är seriösa motionärer så vill vi verka som hälsoinspiratörer och nyskapande eventkonsulter.

 

Vi arbetar för att få människor i rörelse!

Kontaktuppgifter

 

info@ahevent.se

 

0734-346448 (Daniel)

0768-899136 (Anders)

 

AH Event HB c/o Sörling

Erik Rosenbergs väg 98

702 85 Örebro

 

Bankuppgifter:

Plusgiro: 57 39 76 - 8

Bankgiro: 689 - 2673

 

Innehar F-skattsedel